Actueel

Afscheid van onze bollenrijskast!

De toonzaal wordt groter

Een grondige uitbreiding van de toonzaal en filmstudio bij Ivan bakkerijmachines zorgt voor plaatsgebrek. Voor een aantal demonstratie toestellen is geen plaats meer. Ook niet voor deze bollenrijskast.

 

Afscheid van onze bollenrijskast

Deze demonstratie bollenrijskast Ooms Compact is nieuw. Ze heeft ontelbare bijhorende toestellen aan haar zijde gehad om u als bakker een idee te geven hoe een deegverwerkingslijn uw leven kon beter maken.
Toch is ze een aantal keer gebruikt voor filmopnames. Net zoals in deze film. Ze is nieuw, maar heeft een bouwjaar 2005.
Wil je alles weten van deze bollenkast? Hier vind je alle details en foto's en prijs.

 

Weldra een grotere toonzaal en filmstudio

De filmstudio wordt ondergebracht rechtstreeks in de toonzaal. Prachtig voor onze Karlien die zorgt voor publiciteit. Ideaal voor u om haar aan het werk te zien bij de opnames.

Thor Delemarre met zijn klopper menger Tekno Stamap TK40

Thor Delemarre was er zo graag bij geweest toen we de klopper menger kwamen installeren bij Bakkerij Delemarre. Uiteraard heeft de school voorrang. Maar kijk! Thor is zo trots als een pauw bij de nieuwe Tekno Stamap TK60 van zijn pa en ma.
Veel plezier Thor!

Een klopper menger voor Sport Vlaanderen

Wat een prachtig domein in Sport Vlaanderen Hofstade. Liefst 180 hectaren aan sport en wateractiviteit. De bijhorende industriële keuken is een parel en voorzien van mooie apparatuur, dank zij Ann.

Ann Coppens heeft er lang moeten op wachten. Maar kijk, daar is hij dan. De klopper menger Tekno Stamap 60L. Volledig uitgevoerd in roestvrij staal. Voorzien van kuiplift en interne verlichting in de kuip.

Veel succes met deze prachtige machine

 

Een opmerkelijke levering van machines.

Een opmerkelijke overnachting bij een levering van machines in de Ardennen.

Er zijn van die verborgen pareltjes in ons klein België waar het leven "On hold" staat. Vieuxville is er zo eentje. De Ourthe is hier nog door niemand ontdekt.

Een kamer voor 1 nacht? "Kom maar mee, meneer. Zet jouw wagen maar voor mijn hekken, dan kan iedereen nog door. Nu ja, zoveel volk passeert hier niet, meneer"

Een stukje hemel op aarde....

De klopper menger New C-line op de catwalk

Het is een prachtige voldoening om een klopper menger New C-line van het merk Tekno Stamap in beeld te brengen. De machine bezorgt jou gewoon werkvreugde.

Vooral de nieuwe demonteerbare roestvrijstalen beschermingskap met transparante film. De veiligheidskap kantelt gewoon naar achter.

Een simpele beweging van de hendel brengt alle onderdelen in de correcte positie.

Er is ook de 20 L uitrusting voor deze 40 L machine 

Video opname van de Mimac babydrop voor eclairs

Mimac heeft ongekende mogelijkheden voor de ambachtelijke bakker. Instructie video's zijn hip. Ivan bakkerijmachines maakt ze gewoon voor jou. Starten met de Mimac babydrop wordt zo een " Walk in the park". Maak ongekende producties in "No time".

Hier zien we de opname van de instructievideo voor het maken van eclairs. Alle instellingen komen aan bod!