Nieuws van Ivan Bakkerijmachines

Machines voor deeg met hoge vochtigheidsgraad

Onze 5 toppers voor desembrooddeeg

Desemdeeg verwerken met traditionele machines is lastig, net als andere hoog gehydrateerde degen zoals ciabatta enz. Voor zulke degen zit u altijd goed met deze 5 toppers:

Annemie maakt uw textiel op maat

Blik achter de schermen: naaiatelier

In ons naaiatelier vindt u meerdere soorten kwaliteitsstof, professionele naai- en overlockmachines en vooral Annemie! Zij geeft u advies aan de telefoon, en maakt het tapijt voor uw inschietapparaat, voor uitroltafels, deegdoeken, silozakken enz. op maat. Jarenlange ervaring maken haar dé professional voor uw technisch textiel! 
Bestellen kan online, Annemie stuurt alles naar u op. 

Croissants staan volop in de picture

TeknoStamap: kies de beste uitroltafel!

Verkiezing van de Gouden Croissant, Dag van de Croissant, de Beste Croissant van het Land (op MNM).... De croissant geniet terecht veel aandacht!
En uw uitroltafel? Hoe rolt u dat bladerdeeg uit? Ook met het beste toch?
Van TeknoStamap dus:
 
 

Door vakbeurzen up-to-date blijven

Blik achter de schermen: beurzen

Terwijl u misschien nog (na)genoot van uw welverdiend verlof, had IVAN een interessante beursperiode, met zowel de vakbeurzen Sigep in Italië als Sirha-Europain in Parijs. Ontdekken van de nieuwigheden, bespreken van technische updates, ontmoeten van huidige en potentiële zakenpartners… Kortom, alles om u optimaal van dienst te kunnen blijven!

Eenmaal ingesteld, bedienbaar door iedere werkkracht

De Mimac dispositor, uw extra werkkracht

Extra personeel kunnen we niet toveren, wel dé machine die veel handwerk van u overneemt: een dispositor van Mimac. Geen spuitzak meer nodig voor eclairs, meringues, macarons, koekjes, cupcakes, bokkenpootjes, zelfs biscuit. 
Eenmalig uw producten ingeven, daarna kan uw Babydrop, Suprema of Maxidrop bediend worden door een medewerker, een flexi, een jobstudent… 

Stokbroodmachine ook voor uw vormbrood

Deeg vormgeven met de Jac Unic

De stokbroodmachine Unic van Jac, dat is ontgassen en langmaken in één. Gebruik ze voor stokbrood 🥖, maar ook voor vormbrood 🍞, sandwiches en piccolo's. Compact en een eenvoudige bediening. 
Ook verkrijgbaar met een band om spitse uiteinden te maken aan uw stokbrood.